Τρόποι πληρωμής

1. Ηλεκτρονική πληρωμή με κάρτα

Με χρήση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας (δεκτές γίνονται οι κάρτες VISA, Maestro, MasterCard, Dinners). Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Viva Wallet και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

2. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό ή μέσω IRIS

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό στη Eurobank ή μέσω IRIS με τη χρήση μόνο του αριθμού κινητού τηλεφώνου μας, 6946635555.

Στην περίπτωση αυτή η παραγγελία παραμένει σε κατάσταση “αναμονής” μετά την καταχώρησή της, έως ότου επιβεβαιωθεί από το τμήμα λογιστηρίου μας η κατάθεση του ποσού στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό.

Παρακαλούμε χρησιμοποιείστε τον αριθμό της παραγγελίας σας (Order ID) σαν αναφορά πληρωμής. Εφόσον κάνετε την κατάθεση, για να μην υπάρξει τυχόν καθυστέρηση στην διεκπεραίωσή της θα πρέπει να μας στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής στο email: info@e-oxygen.gr ή να μας ενημερώσετε για τον αριθμό συναλλαγής τηλεφωνικά στο (+30) 6946635555.

Η παραγγελία σας θα προετοιμαστεί για αποστολή όταν ολοκληρωθεί η μεταφορά του ποσού.

Η κατάθεση του ποσού προς πληρωμή μπορεί να γίνει εντός 3 ημερών. Πέραν των 3 ημερών ενδέχεται να ακυρωθεί η παραγγελία σας εφόσον δεν υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση.

Τα IBAN του τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι οι ακόλουθος:

EUROBANK: GR1602603170000750200227632

Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε την πληρωμή μέσω της υπηρεσίας IRIS και της αντίστοιχης εφαρμογής της τράπεζάς σας χρησιμοποιώντας μόνο τον αριθμό κινητού τηλεφώνου μας, 6946635555.

Δικαιούχος: Αργυρώ Αγάτσα – Oxygen

3. Αντικαταβολή

Θα πληρώσετε κατά την παραλαβή των προϊόντων που παραγγείλατε στον τόπο που μας έχετε υποδείξει με χρέωση αντικαταβολής 3,5 €. Η αντικαταβολή αποτελεί μια ασφαλή μέθοδο εξόφλησης αγορών. Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει εξοφλείτε και το οφειλόμενο ποσό στον υπάλληλο της εταιρείας courier που σας παραδίδει την παραγγελία.

Αποστολή & Παράδοση

Πώς γίνεται η αποστολή και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

H αποστολή γίνεται με τις εταιρίες ΕΛΤΑ Courier, Γενική Ταχυδρομική ή την μεταφορική εταιρεία Ρουμελιώτης με σκοπό τα πακέτα να διανέμονται άμεσα και με ασφάλεια. Όταν η παραγγελία σταλεί, παραδίδεται σε 1-3 εργάσιμες μέρες περίπου (εξαρτάται αν και πόσο απομακρυσμένη είναι η περιοχή σας). Παράλληλα με την αποστολή θα λάβετε ενημερωτικό e-mail με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας καθώς και με ποια από τις 3 εταιρείες courier θα παραλάβετε το δέμα σας.

Πόσο κοστίζει η αποστολή;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ με Courier Center

Χρέωση
(μικρά αντικείμενα)
Χρέωση
(ογκώδη αντικείμενα)
Χρόνος Παράδοσης (Εργ. ημέρες)
7 €10 €1-3

ΑΠΟΣΤΟΛΗ με ΕΛΤΑ Courier

Χρέωση
(μικρά αντικείμενα)
Χρέωση
(ογκώδη αντικείμενα)
Χρόνος Παράδοσης (Εργ. ημέρες)
7 €10 €1-3

ΑΠΟΣΤΟΛΗ με Γενική Ταχυδρομική

Χρέωση
(μικρά αντικείμενα)
Χρέωση
(ογκώδη αντικείμενα)
Χρόνος Παράδοσης (Εργ. ημέρες)
7 €10 €1-3
  • Αποστολή με αντικαταβολή: Επιπλέον χρέωση 3,5 € για όλη την Ελλάδα
  • Υπηρεσία παράδοσης Σάββατο: Επιπλέον χρέωση 2,5 € ανά αποστολή

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ (με παραλαβή από τη μεταφορική)

Τόπος ΠαράδοσηςΒάρος έως 30 kg
Μαρκώνη 20 Βοτανικός5 €

Όλες οι ανωτέρω χρεώσεις είναι σε € (ευρώ) και περιλαμβάνουν ΦΠΑ (24% σήμερα).

Ο υπολογισμός των μεταφορικών όταν γίνεται με μεταφορική εταιρεία γίνεται κατόπιν επικοινωνίας γιατί η το κόστος μεταβάλλεται ανάλογα με το βάρος και τον όγκο του εμπορεύματος.

Για αγορές άνω των 85 € και έως 5 κιλά τα μεταφορικά είναι δωρεάν.